CSR

Hos Nørholm & Lemming vægter vi vores virksomheds sociale ansvar lige så højt som vi også efterlever de gamle dyder. Det være sig de forretningsmæssige som vores opførsel overfor omverden.

Vi gør en dyd ud af at uddanne eget personale. I dag er 50% af personalet uddannet her.

Som firmaet er i dag, har vi desværre ikke mulighed for at uddanne lærlinge. Vores montører har en meget bred faglig baggrund, hvilket vi er stolte af. Men montør findes ikke som uddannelse og man kan således ikke blive lærling som montør.

Vi forsøger derfor i stedet at vise vores social ansvar, når vi har vores periodiske samle- og montageopgaver på værksted med et samarbejde med Castberggård.

Castberggård Job- og Udviklingscenter er Danmarks eneste jobcenter, der arbejder målrettet med en aktiv beskæftigelsesindsats for døve og personer med høretab, der har forskellige udfordringer i forhold til arbejdsmarkedet. Castberggård har forløb for både ledige og folk i arbejde. Læs mere om Castberggård.

I forhold til miljøet forsøger vi, ud over punkterne under menuppunktet Miljø, for så vidt muligt at begrænse rejser. Sålede bliver vores montører instrueret i nye produkter ved besøg på vores værksted og i lokalområdet/Storkøbenhavn.

KONTAKT

NØRHOLM & LEMMING A/S
Islevdalvej 100
DK-2610 Rødovre, Denmark

Tlf: +45 44 53 42 44
Fax: +45 44 53 16 88
Mail: nogl@nogl.dk

CVR-nr.: 56376410

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Grøn smiley fra abejdstilsynet
Erhversdiplom Røde Kors 2019