Flatscan

Download

Flatscan folder

Flatscan og FD20 CAD filpakke

Flatscan – en unik sikkerhedssensor

Det magiske ved en automatisk dør er, at den åbner og lukker helt af sig selv, men er døren også intelligent nok til aldrig at støde ind i dig?

Flatscan lasersikkerhedssensor giver optimal sikkerhed til automatiske hængslede døre og porte i overenstemmelse med sikkerhedsnorm DS/EN 16005 og DS/EN 12453.

N

Uafhængig af omgivelserne

Flatscan-laserteknologien garanterer uafhængighed af alle typer gulv og direkte omgivelser som vægge, radiatorer og skraldespande mm.

N

Kompakt størrelse

Flatscan kan bruges på en hvilken som helst type dør og har en meget kompakt størrelse (8,5cm x 14,2 cm), der gør at den kan anvendes i alle situationer.

N

Nærmest usynlig

Flatscan leveres i sort og hvid plastic som standard. Desuden i rustfri eller messingkasse. Dækslet kan males i den helt rette farve, hvilket kan gøre sensoren nærmest usynlig.

N

Erstatter ældre teknologi

Med sin laserteknologi erstatter Flatscan tidligere løsninger som kontaktbånd og lysstråler.

N

Hurtig, enkel installation

Størrelsen på sensorområdet defineres ved håndbevægelser og giver en let og intuitiv installation af Flatscan sensoren.

Sikkerhed med Flatscan

Et eksempel med Flatscan på en automatisk dobbeltdør mellem køkken og kantine. Sensoren registrerer genstande og personer i farezonerne. Både hvis de er stillestående og i bevægelse.

Sikkerhed i klemmezone

En Flatscan sikkerhedssensor dækker hele hængselsområdet og dermed klemmezonen til beskyttelse af hænder og fingre i hele åbne og lukke processen.

Sikkerhed ved dørkant og i hele svingområdet

Laserfeltet dækker hele dørens bredde og sikrer imod masning eller klemning i hele dørens svingområde. Samtidig går laserfeltet ud over dørens kant og giver ekstra sikring imod kollision.

Minimal udækket zone

Det er nødvendig med afstand til gulvet for at undgå at selve gulvet giver detektion, dette kaldes den udækkede zone. Med F.eks. Flatscan kan den udækkede zone reduceres til 10 cm. Døren genåbner ved detektion af person i svingområdet.

Flatscan i samspil med FD20

For at sikkerheden kan være optimal, er det nødvendigt med præcist samspil mellem sikkerhedssensor og dørautomatik. FD 20 døråbneren er den perfekte partner til Flatscan i både store og små løsninger og de to kan konfigureres til et perfekt samspíl.

Se flere eksempler med Flatscan her:

Læs også: Sikkerhed på automatisk døre

Læs også: Sikkerhed på automatisk porte